Sunstock Holland

Alulux rolluiken


Met Alulux rolluiken heeft u de controle over de zon- en lichtintreding, uw rust, de energierekening, uw gevoel voor veiligheid, uw comfort en de behaaglijkheid in huis.

Mocht uw keuze op een Alulux rolluik vallen, dan kunt u er zeker van zijn dat u een kwaliteitsproduct geleverd krijgt.
Ruim 50 jaar specialiseert Alulux zich in de ontwikkeling en productie van rolluiken en rolpoorten van Duitse topkwaliteit. Alulux is een van de marktleiders op dit gebied.

Rolluiken van aluminium zijn stevig, duurzaam en onderhoudsvriendelijk, waardoor u jarenlang profijt en plezier zult hebben van uw aankoop. Bovendien is aluminium recyclebaar.
 
Alulux Varimaxx Generation 2.0

 
Kasten, geleiders en lamellen

Alulux kasten zijn in verschillende uitvoeringen en maten leverbaar. De standaard kastmaten zijn: 125, 137, 150, 165, 180, 205 en 230. Daarnaast is er de keus uit het populaire afgeschuinde model en een ronde kast. Afhankelijk van de hoogte van het rolluik zijn deze leverbaar in kastmaat: 150, 165, 180 en 205. Naast de zijgeleider met rubber heeft Alulux de speciaal ontwikkelde Silent Fin zijgeleider, welke de licht- en luchtdoorlaat reduceert en het geluid bij openen en sluiten vermindert. De design onderlijst van Alulux geeft tevens een extra luxe uitstraling aan dit hoogwaardige Duitse rolluik. De volgende Alulux lamellen zijn standaard leverbaar:

Alulux CD 135
Alulux CD 140
Alulux CD 142
Alulux CD 150
Alulux CD 942
Alulux CD 200
Alulux CD 77

 
Kleuren Alulux

Alulux kasten zijn standaard leverbaar in de kleuren:
Grijs, Wit, Bruin, Crème, Hellbeige, Antraciet, Naturel en Crème/wit

De Lamellen zijn er in de kleuren:
Grijs, Wit, Bruin, Crème, Hellbeige, Beige, Antraciet, Naturel en Crème/wit.

 
Bediening

Het rolluik kan op verschillende manieren worden bediend. Handmatig door middel van een band, koord of met een slinger. Uiteraard behoort ook elektrische bediening tot de mogelijkheden of bediening middels uw huisautomatiseringssyteem.

 
Zon-/windmeter

Het plaatsen van een zon-/windmeter maakt het rolluik nog luxer en gemakkelijker in gebruik. Bij verschillende weersomstandigheden zorgt de meter ervoor dat het rolluik automatisch uitgaat of wordt ingetrokken. Natuurlijk behoort bediening middels een afstandsbediening ook tot de mogelijkheden.

Bij een rolluik wordt ook vaak gebruik gemaakt van een tijdsschakelaar, zodat de rolluiken op vooraf vastgestelde tijden bestuurd worden.

 
< Terug