Bedieningen

Elektrische bedieningen

Somfy


Somfy is een wereldwijde speler op het gebied van gemotoriseerde bedieningen. Met jarenlange ervaring, grote aandacht voor innovatie en ondersteuning van haar klanten levert Somfy een mooi en compleet product. In het assortiment van Somfy heeft men de keuze uit bedrade systemen (schakelaar), afstandsbediende systemen (handzender) of het draadloze huisautomatiseringssysteem IO Homecontrol (App bediening). Het IO Homecontrol systeem biedt naast de besturing van de zonwering producten de mogelijkheid uw woning verder te automatiseren.
De producten van Somfy zijn bij SunStock veelal direct uit voorraad leverbaar!

ASA


ASA buismotoren zijn betrouwbare motoren met een scherpe prijs. De ASA motoren zijn geschikt voor een grote diversiteit aan buitenzonwering producten. In het assortiment van ASA heeft men de keuze uit bedrade systemen (schakelaar) en afstandsbediende systemen (handzender).

 

 

Geiger

Geiger producten staan bekend als oerdegelijke Duitse producten. Jarenlang is Geiger producent van jaloeziemotoren en sinds een ruime tijd van buismotoren. Techniek, betrouwbaarheid en innovatie staan voorop bij Geiger Antriebstechnik. Met een compleet en scherp geprijsd assortiment en doorontwikkelde technieken kan Geiger voorzien in motoren voor bedrade systemen (schakelaar) en afstandsbediende systemen (handzender). Daarnaast heeft Geiger Antriebstechniek voor de huisautomatiseringsystemen de samenwerking gezocht met Loxone. Door de Geiger Air technologie zijn de motoren van Geiger eenvoudig te koppelen aan het automatiseringssysteem van Loxone. 

Handbedieningen

Ondanks dat de ontwikkelingen op het gebied van (elektrische) bedieningen niet stil staan, is de vraag naar handbediening groot. Bij SunStock bieden wij een zeer ruim assortiment in handbedieningen voor praktisch alle buitenzonwering. Met kwalitatief hoogwaardige producten van gerenomeerde leveranciers hebben we voor nagenoeg iedere handbediende situatie een oplossing.