Over SunStock

Sun Stock Holland B.V. is opgericht op 1 augustus 2004 door Paul Huits en Marcel Schotanus. De eerste drie maanden wordt er vanuit huis gewerkt en vervolgens wordt er een magazijn van 1800m2 met kantoren ingericht op industrieterrein “Hessenpoort” te Zwolle. Kort daarna verschijnt de eerste catalogus en prijslijst. Er wordt samengewerkt met AVZ in Best. Zij leveren een groot deel van haar assortiment aan SunStock. Daarnaast worden er goede afspraken gemaakt met diverse toeleveranciers. Langzaam groeit het assortiment. Al spoedig worden er medewerkers aangesteld vanwege de sterke groei.

In november 2009 krijgt SunStock de mogelijkheid om de activa van het failliete J & P. Huits BV, een groothandel gevestigd in Vaassen, over te nemen. SunStock verhuist naar Talhoutweg 16 in Vaassen. Het assortiment wordt wederom enorm uitgebreid met nieuwe en interessante producten en de catalogus 2015 telt al ruim 10.000 artikelen.

Sinds 1 februari 2016 heeft Paul Huits besloten zijn functie als directeur van SunStock neer te leggen. Marcel Schotanus is per deze datum aangesteld als algemeen directeur. De geschiedenis van SunStock is betrekkelijk kort. De voorspoedige groei is snel gegaan en mede gerealiseerd door kennis, inzet en betrokkenheid van de medewerkers. De kracht van SunStock is haar flexibiliteit , service en dienstverlening naar klanten toe.

In 2019 is AVZ-Group (waar SunStock onderdeel van is) overgenomen door het Franse StellaGroup. Een internationale speler op het gebied van rolluiken, rolpoorten en aanverwante producten.

Wie zijn wij

SunStock is al meer dan een decennium lang specialist en toeleverancier in onderdelen voor zonweringsystemen. Wij verzorgen snelle en correcte leveringen met een duidelijk oog voor onze klant en de menselijke kant van zaken doen.

  • Servicegericht
  • Korte levertijden
  • Flexibele aanpak
  • Oplossingsgericht
  • Betrouwbare en duurzame partner
  • Door goede afspraken met onze leveranciers bieden wij u een erg breed en vernieuwend assortiment en zijn hierdoor (binnen Nederland) een toonaangevende speler in onze branche!

In aankomende jaren willen wij onze stabiele positie als partner en leverancier voor zonweringsonderdelen, samen met u, verder uitbreiden.