Veelgestelde vragen

Direct antwoord op uw vraag


Sinds 1 april 2019 is het mogelijk om bij de afdeling verkoop inloggegevens voor ons nieuwe digitale bestelomgeving aan te vragen. Vanuit deze digitale catalogus kunt u direct uw bestelling samenstellen en doorsturen naar SunStock . In deze nieuwe digitale omgeving kunt u gemakkelijk artikelen zoeken en uw prijzen bekijken. Heeft u belangstelling voor onze nieuwe digitale catalogus mail of bel dan met onze afdeling verkoop. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bent u al klant en koopt u reeds uw onderdelen bij SunStock:
U logt in met uw e-mailadres en wachtwoord. Doet u dit voor het eerst, dan dient u uw wachtwoord op te vragen door te klikken op
“wachtwoord vergeten”. Vervolgens kunt u het wachtwoord instellen en opnieuw inloggen.

Staat er een rood uitroepteken bij uw emailadres,  stuur dan een bericht met het verzoek om inloggegevens naar onderstaand contactpersoon:
Joris Hogerslag: [email protected]

U kunt dagelijks u bestellingen bij ons doen. We verzorgen levering van lengtemateriaal op door ons vast gestelde routedagen (afhankelijk van ligging in Nederland). Een populaire alternatieve optie is onze pakketservice.
Kleine materialen kunnen wij dagelijks versturen met onze pakketservice. In uw condities vindt u bijbehorende levervoorwaarden.

U bent iedere dag van harte welkom aan de Talhoutweg 16 vanaf 08:00 uur tot 16:30 uur voor het afhalen van uw bestelling. We adviseren u graag van te voren te bellen of te mailen met uw bestelling. Op deze manier heeft ons team de tijd de bestelling te verwerken en kunnen wij u zo vlot mogelijk helpen!

U kunt uw bestellingen doen per e-mail of per telefoon.
E-mail voor uw order: [email protected]
Telefoonnummer voor uw order: 0578 677 222
Theo, Joris, Danny, Michael en Melanie helpen u graag verder!

Als groothandel leveren wij enkel aan branche gerelateerde bedrijven, die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Stuur uw uittreksel van de Kamer van Koophandel naar:
Danny Harmsen: [email protected]
en leg kort uit waar we u mee van dienst mogen zijn.
Danny neemt contact met u op en bespreekt de vervolg stappen met u. 

Algemene vraag stellen

Wij van SunStock zijn gericht op dealers en leveren uitsluitend aan de vakhandel. Als consument kunt u contact opnemen met onze afdeling Verkoop door een contactformulier in te vullen. Wij verwijzen u graag door naar een van onze dealers voor een zonweringsadvies op maat.

Neem contact op met SunStock

Maak kennis met onze merken