Alulux rolluiken - lamel CD 942

30/6/2022 Productnieuws Nieuwsoverzicht

Met het introduceren van de CD 942 lamel, heeft Alulux destijds de keuze gemaakt het isolatieschuim een kenmerkende rode kleur te geven. Deze keuze is in de huidige tijdgeest heroverwogen en gaat daarmee vanaf heden veranderen; van rood naar wit.

U kent het waarschijnlijk wel, de kenmerkende rode kleur van het isolatieschuim in de CD 942 lamel van Alulux. Bedacht als visuele referentie, om de lamel onderscheidend te maken in het toch al brede assortiment.

Wat echter een goed bewaard geheim is gebleven, is dat de kleur geen enkele invloed heeft op de eigenschappen en isolatiewaarden. Dit heeft Alulux in de huidige tijdgeest doen besluiten deze keuze te heroverwegen.

Vanaf heden wordt het rode schuim daarom ingeruild voor pigment/kleurstofvrij wit schuim. Dit is niet alleen beter voor het milieu door het gebruik van minder grondstoffen, maar heeft ook een positief effect op de huidige bevoorradingssituatie.

Excuses voor het ongemak
De uitloop van de “oude” lamellen met rood schuim ging echter zo snel, dat het mogelijk is dat u de “nieuwe” CD 942 lamel (met wit schuim) reeds hebt ontvangen, zonder dat wij u daar tijdig van op de hoogte hebben kunnen stellen. Hiervoor onze excuses.

Wij willen graag nogmaals benadrukken dat de kwaliteit en stabiliteit van de CD 942 lamel in géén geval is aangetast, maar enkel een cosmetische en duurzame ingreep heeft ondergaan.