SunJoy

SunJoy Doekreiniger

Doekreiniger 324x272

 Met SunJoy Doekreiniger is bijna elk soort doek grondig schoon te maken. SunJoy Doekreiniger verwijdert alg, zwarte strepen en andere vervuiling.

 

 

 

SunJoy Profielreiniger

Profielreiniger 324x272

Met SunJoy profielreiniger is vrijwel elk (ook poreus) oppervlak te reinigen en te ontvetten. Met name de (gelakte) aluminium en kunststoffen van rolluiken, zonweringen en kozijnen. SunJoy Profielreiniger verwijdert alg, aanslag en zwarte strepen.

 

 

SunJoy Onderhoudset

Compilatie 224x272

 Deze handige en complete set met onderhoudsartikelen voor al uw buitenzonweringsproducten bestaat uit de meeste van bovenstaande artikelen. Deze set wordt geleverd in een handige afsluitbare emmer.

  

 

SunJoy Scrubby

Scrubby 224x272

 Met de Scrubpads kunt u het doek grondig reinigen. De SunJoy Scrubpads zijn er in 2 maten. De Scrubby (9,5 x 15,5 cm) is bij uitstek geschikt voor moeilijk bereikbare plekken. De Superscrub (11,5 x 25,5 cm) is door zijn afmeting uitstekend geschikt voor de grote oppervlakken.

SunJoy Doekwaterdicht

Doekwaterdicht 324x272

Met SunJoy Doekwaterdichting wordt vrijwel elk soort doek volledig waterdicht. SunJoy Doekwaterdichting Dry is uitsluitend geschikt voor droog doek. Speciaal voor nat doek is er SunJoy Doekwaterdichting Wet. 

 

 

SunJoy Profielwax

Profielwax 324x272

Met SunJoy Profielwax is elk niet-poreus oppervlak minimaal 5 maanden beschermd. Met name de gelakte aluminium en kunststof delen van rolluiken, zonweringen en kozijnen beschermt de wax uitstekend en verwijderd zwarte strepen.

 

 

SunJoy Poetsdoeken, Doekborstel & Spons

Poetsdoek 224x272

De SunJoy Poetsdoeken zijn gemaakt van mircovezel en zijn na gebruik te wassen. De SunJoy Doekborstel kunt u gebruiken met de SunJoy Doekreiniger, de SunJoy Poetsspons bij de SunJoy Profielwax.

 

 

SunJoy Wash-set

Steel 224x272

De SunJoy Wash-set bestaat uit een stang (154 cm) met een flexibele koppeling en een pad (11,5 x 25 cm). Daardoor is deze te gebruiken voor plekken waar u niet goed bij kunt: bijvoorbeeld het midden van het doek op een knikarmscherm, veranda- of pergolazonwering.